Residència Reial a Cerdanyola del Vallès

Ja venen els Reis Mags!

Aquest any, Cerdanyola del Vallès es prepara per a l'arribada més original i divertida de l'any. La ciutat els ha cedit l'escola Sant Martí perquè muntin la seva Residència Reial. D'aquesta manera els serà més fàcil portar joguines, alegria i il·lusió a totes les llars del municipi.

Com que volem fer-ho bé, i portem tot l'any preparant-nos, hem decidit crear un espai perquè quan arribin, estiguin ben còmodes. I la nit que passaran entre nosaltres sigui del tot inoblidable per a Ses Majestats. L’escola es convertirà en una fàbrica d'il·lusions perquè els Reis, amb els seus ajudants, puguin acabar d'ultimar tots els detalls finals per a la nit més màgica de l'any.

Sabem que Melcior, Gaspar i Baltasar són uns grans amants de la llum i de tots els colors, així que ho hem posat tot al seu gust. Tot estarà a punt per poder gaudir de la visita al Campament Reial, guiats pels membres del seu seguici.

No us oblideu de portar la carta!

Ens acompanyeu?

+ Informació

 • Aquesta entrada dóna accés a l’espectacle Residència Reial a la unitat de convivència registrada.
 • La reserva d’entrades es fa conforme a la normativa vigent relativa a la situació sanitària.
 • Una vegada adquirida lentrada, no es podrà modificar la data i horari assignat.
 • Si una unitat familiar que ha adquirit una entrada preveu que finalment no podrà assistir caldrà cancel·lar la reserva enviant un correu electrònic a cancel.residenciareial@cerdanyola.cat
 • Per a complir amb les necessàries mesures de seguretat, les unitats familiars amb entrada han d’arribar amb una antelació de 10 minuts sobre l’horari reservat.
 • Per raons sanitàries i evitar aglomeracions, cal respectar els horaris i no arribar amb massa antelació.
 • No es permetrà l’entrada un cop començat l’espectacle pel qual es tenia reserva.
 • La unitat de convivència portadora daquesta entrada es compromet a seguir les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19. Si no es compleixen, no es podrà accedir al recinte. Concretament:
  1. Cal l’ús de mascareta durant tot el recorregut.
  2. Es recomana l’ús del gel hidroalcohòlic disposat a diferents punts del recorregut.
  3. Cal mantenir una distància mínima de 2 metres entre els grups de convivència.
  4. Cal l’ús de les estoretes desinfectants de calçat.
  5. Cal passar un control de temperatura a l’inici del recorregut. En cas de superar els 37º no es podrà accedir a la Residència Reial.
 • L’adquisició de l’entrada implica acceptar que les dades personals aportades poden ser utilitzades per la traçabilitat a efectes de mesures sanitàries de traçabilitat.
 • En cas de dubte o consulta, hi ha informació disponible al web de l’Ajuntament www.cerdanyola.cat. Per dubtes o consultes es pot trucar al 93.591.41.33 (Servei de Cultura) o escriure un correu electrònic a Info.residenciareial@cerdanyola.cat (El servei d'atenció de gestió de reserves no estarà disponible del 24 al 27 de desembre, ambdós inclosos)