Campament dels Reis d'Orient - La fàbrica d'il.lusions

Ja venen els reis!

Aquest any, Pineda es prepara per a l'arribada més original i divertida de l'any. L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor i Martín, ha decidit cedir l'Escola Sant Jordi als Reis Mags de l'Orient perquè puguin muntar el seu Campament Reial. D'aquesta manera serà més fàcil portar joguines, alegria i il·lusió a totes les llars del municipi.

Com volem fer-ho bé, i com portem tot l'any preparant-nos, hem decidit crear un espai per quan arribin, perquè tinguin totes les comoditats per a la seva visita, i la nit que passaran entre nosaltres, sigui del tot inoblidable per ses majestats. A més, posarem en marxa els motors per convertir l'escola en una fàbrica d'il·lusions que permetrà, que els Reis, amb els seus ajudants, puguin acabar d'ultimar tots els detalls finals per a la nit més màgica de l'any.

Sabem que Melcior, Gaspar i Baltasar són uns grans amants de la llum i de tots els colors, així que ho hem posat tot al seu gust. Tot estarà a punt per poder gaudir de la visita al Campament dels Reis d'Orient - La Fàbrica d'Il·lusions, guiats pels membres del seu seguici.

No us oblideu de portar la carta!

Ens acompanyeu?

+ Informació

 • L’Organització es reserva el dret d’alterar o modificar, a causa de força major, les dates o els horaris, així com de decretar-ne la suspensió.
 • És necessari arribar amb un mínim de 15 minuts d’antelació per assegurar que las tasca de gestió de cues funcioni, que tothom pugi entrar a l'hora reservada, i que poguem gaudir lo màim possible dels espectacles d'animació que hi hauràn al carrer.
 • La unitat de convivència portadora d’aquesta entrada es compromet a seguir les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19. 
 • Com son:
  1. Us de mascareta durant tot el recorregut.
  2. Us del gel hidroalcohòlic disposat a diferents punts del recorregut.
  3. Mantenir una distància mínima de 2 metres entre els grups de convivència.
  4. Mesura de temperatura a l’inici del recorregut. En cas de superar els 37º no es podrà accedir al recinte.
 • La reserva d’entrada és obligatoria a partir d’1 any.
 • No es permet l’entrada d’objectes que puguin ser considerats perillosos o que estiguin prohibits per la normativa vigent de seguretat en espectacles públics. Queden terminantment prohibides, i per tant, legitimaran la prohibició d’accés, les següents conductes:
  1. La introducció de begudes amb tap, begudes alcohòliques, armes, instruments susceptibles de ser utilitzats com a tals, bengales, focs d’artifici o objectes anàlegs.
  2. La introducció i exhibició de pancartes, símbols, emblemes o llegendes que impliquin incitació a la violència.
  3. Trobar-sota els efectes de begudes alcohòliques, estupefaents, psicotròpics o substàncies anàlogues. A l’entrada als recintes, el públic pot estar subjecte a un registre segons la Llei.
  4. Fumar i menjar.
  5. L’entrada d’animals de companyia, excepte gossos d’assistènicia.
 • En cas de dubte o consulta, hi ha informació disponible al web de l’Ajuntament www.pinedademar.cat/nadal També poden trucar al 937 67 15 60 o escriure un correu electrònic a cultura@pinedademar.org. (El servei d'atenció de gestió de reserves no estarà disponible del 24 al 27 de desembre, ambdós inclosos)
 • Conserva aquest e-mail com a prova de la teva reserva.